Darul nostru

by Unirea

Consultanță și asistență de specialitate, gratuită pe tot parcursul organizării evenimentului. În plus, vă oferim agenda miresei, un accesoriu care vă va ajuta în pregătirile pentru eveniment.

Mirii vor beneficia de un apartament nupțial pus la dispoziție în noaptea nunții.

Atât tortul miresei cât și platorile cu mini-prăjituri de casă vor fi servite proaspăt din laboratorul de cofetărie unirea.

Nunta la Unirea vă oferă primire cu covorul roșu la intrarea în sală, pahare speciale decorate pentru miri şi naşi, sculptură din gheaţă, huse şi eşarfe pentru scaune (culori variate), feţe de masă, meniuri şi numere pentru masă, căsuţă de bani şi suport lumânări.

Invitații vor fi primiți cu șampanie la intrare.

Sucul, apa și cafeaua vor fi puse la dispoziția invitaților dumneavoastră în sistem open-bar.

Degustarea meniurilor pentru invitați este gratuită și se poate efectua o singură dată, iar meniurile pentru miri din seara nunții vor fi gratuite.

Invitații dumneavoastră vor beneficia de parcare gratuită în cadrul Hotel Unirea.

Ciorba de a doua zi pentru miri, părinți și nași va fi asigurată gratuit, iar pentru restul invitaților prezenți veți beneficia de o reducere de 20%.

Vom amenaja un photo corner pentru a vă putea bucura împreună cu invitații dumneavoastră de cele mai frumoase amintiri.

DE CE NUNTA LA UNIREA?

SINCE 1969

Programul dedicat Nuntă la Unirea este un serviciu personalizat al Complexului Unirea Hotel & SPA. Transformând fiecare eveniment într-o celebrare a iubirii, frumuseții și eleganței, Nuntă la Unirea își propune să vă ofere momente unice, de neuitat.

Veți beneficia de colaborarea și implicarea unei echipe de un înalt profesionalism și dedicată evenimentului dumneavoastră. Asigurăm o transparență totală în ceea ce privește ofertarea și costurile, iar prețurile stabilite inițial rămân fixe, fără taxe suplimentare.

Magia nunților organizate la Unirea Hotel & SPA o veți putea trăi în oricare dintre sălile puse la dispoziție, ce oferă un spațiu generos de până la 250 de locuri și un ring de dans mare, perfect pentru o petrecere memorabilă.

CONTACTAȚI-NE