img_articol
trandafiras
Alege un Candy Bar pentru evenimentul tău

Atunci când vă gândiți la celebrarea unui eveniment important din viața dumneavoastră, vă doriți ca totul să iasă impecabil, invitații să se simtă excelent, iar estetica evenimentului să fie ireproșabilă.

De aceea, noi am gândit o soluție personalizată pentru evenimentul dumneavoastră: un candy-bar by Unirea Hotel & SPA. Acesta vă va ajuta în completarea ambientului evenimentului, iar, dacă nu v-ați gândit încă la o temă, este timpul să o faceți.

După ce stabiliți tematica evenimentului, consultanții noștri vă vor aștepta pentru a plănui candy-barul dumneavoastră astfel încât invitații să fie impresionați. Paleta de dulciuri este una variată și răspunde la gusturile tuturor invitaților dumneavoastră. Iată câteva exemple: brioșe, cake pops, macaroons, tarte cu fructe, bezele, mini-prăjituri și altele.

Un alt element important îl reprezintă ornamentele, vasele și suporturile folosite în design. Acestea sunt incluse în preț, iar noi ne vom asigura că vor pune în valoare candy-barul dumneavoastră și vor completa minunat tematica evenimentului. Se mai pot insera și mesaje scrise, flori sau baloane, precum și alte elemente surpriză în funcție de preferințe.

Candy-barul dumneavoastră va fi realizat în laboratorul nostru de cofetărie, produsele fiind proaspete și savuroase. Impresionați-vă invitații cu acest colț dedicat dulciurilor, dăruindu-le în același timp un moment de răsfăț. Spuneți-ne cum vă doriți să arate candy-barul care să stârnească pofta invitaților dumneavoastră aici: 0232-20.50.08 sau comercial@hotelunirea.ro.   

Data publicării: 10.04.2017