img_articol
trandafiras
Bijuterii de nuntă

În ziua nunții, accesoriile pe care le purtăm pot exprima mai mult decât am crede. Ele ne definesc stilul, personalitatea și ne completează ținuta mult visată. De aceea am făcut o selecție de bijuterii ce vor transmite rafinamentul și eleganța miresei care alege să le poarte. Vă invităm să urmăriți în continuare câteva idei de bijuterii de nuntă.

 

Lanț din aur cu pandantiv

Am ales un lanț din aur alb cu pandantiv din diamante în formă de lebădă. Principalele simboluri reprezentate de lebădă sunt dragostea, grația, puritatea, frumusețea, eleganța, parteneriatul și transformarea.

Acest pandantiv va exprima așadar trecerea dumneavoastră într-o nouă etapă a vieții, maturizarea și angajamentul pe care vi-l luați atunci când vă căsătoriți. Acest lanț se potrivește unei tinere mirese, visătoare și romantică, care apreciază rafinamentul și eleganța.

(http://www.coriolan.ro/bijuterii/bijuterii-de-nunta/lantisor-cu-pandantiv-cu-diamante-c356.html)

 

Cercei cu topaze și diamante

Această pereche de cercei reprezintă mixul perfect al rafinamentului prin combinația de aur alb, topaze și diamante. Subtili și de efect în același timp, acești cercei sunt exact ceea ce aveți nevoie pentru a străluci cu delicatețe în ziua nunții dumneavoastră. Un accesoriu care va întoarce cu siguranță multe priviri.

(http://www.coriolan.ro/bijuterii/bijuterii-de-nunta/cercei-cu-topaze-si-diamante-c673.html)

 

Inel cu rubin și diamante

Un inel din aur alb cu diamante și rubin este cu adevărat o bijuterie care va stârni cel puțin curiozitate în ziua nunții. Rubinul este o piatră care emană energie, putere și mai ales îndrăzneală. Alegerea unei astfel de pietre poate simboliza curajul și avântul dumneavoastră de a începe o nouă viață alături de persoana iubită. Diamantele sunt cele care vor completa inelul cu delicatețe, eleganță și rafinament.

(http://www.coriolan.ro/bijuterii/bijuterii-de-nunta/inel-cu-rubin-si-diamante-c505.html)

 

Inel cu diamante

Acest inel este realizat din aur alb cu diamante în formă de floare. Diamantele sugerează ideea de bunăstare, fidelitate, invincibilitate și dăruire.

Mireasa care va alege să poarte acest inel va atrage asupra ei nu doar privirile invidioase ale oaspeților, ci și energiile pozitive, deoarece diamantul alungă gândurile și energiile negative din jurul persoanei care îl poartă. Acest inel nu este doar o bijuterie deosebită, ci și o amuletă în sine.

(http://www.coriolan.ro/bijuterii/bijuterii-de-nunta/inel-cu-diamante-c47a.html)

 

Brățară din argint cu perle

Nu am lăsat degeaba această brățară la sfârșit.

Miresele iubesc accesoriile cu perle, deoarece sunt un simbol al purității, frumuseții și mai ales al speranței. O astfel de bijuterie va fura atenția invitaților și vă va ajuta să vă simțiți cu adevărat specială în ziua nunții. Nu-i așa ca v-o doriți?

(http://www.coriolan.ro/bijuterii/bijuterii-de-nunta/bratara-din-argint-cu-perle-c184.html)

 

Acestea au fost sugestiile noastre de accesorii pe care le puteți folosi în ziua nunții pentru a străluci cu adevărat. Nu uitați că atenția la detalii este foarte importantă, iar o bijuterie poate transmite mai mult decât vă închipuiți.

Bijuteriile au fost alese de pe www.coriolan.ro

Data publicării: 31.01.2017