img_articol
trandafiras
Buchetul miresei - un nou concurs marca Nunta la Unirea

Pentru viitoarele mirese care sunt în toiul pregătirilor de nuntă, am pregătit un nou concurs. Știm că alegerea buchetului de mireasă perfect este o decizie grea, care necesită mult timp de comparare a diferitelor opțiuni și presupune grijă la toate detaliile: rochia de mireasă, cromatica generală a nunții, aranjarea sălii și, de ce nu, chiar costumul mirelui.

De aceea, pentru a ușura căutarea mireselor, ne-am gândit să organizăm un concurs care să adune într-un album cele mai frumoase buchete de mireasă din Iași, din anul 2016.

Am provocat florăriile să ne trimită 2-3 buchete surprinzătoare realizate în anul care tocmai a trecut. Viitoarele mirese și nu numai au fost apoi invitate să dea like la buchetul care le-a impresionat cel mai mult și pe care și l-ar dori să îl aibă în cea mai importantă zi din viața lor.

Vă invităm să dați like și comentariu la buchetul care vă place cel mai mult și aveți șansa, prin tragere la sorți, de a intra în posesia lui. Dacă nu vă planificați nunta în curând, vă invităm să etichetați o prietenă sau o cunoștință care urmează să se căsătorească în 2017 și să câștigați buchetul pentru persoana respectivă.

Data publicării: 15.03.2017