img_articol
trandafiras
Cu Unirea Hotel & SPA, poți câștiga o lună de miere în Cinque Terre

Tinerii însurăței care optează pentru a-și organiza Nunta la Unirea în 2017 au posibilitatea de a câștiga un premiu de vis: o lună de miere în romanticul Cinque Terre din Italia.

Tărâmul celor Cinci Ținuturi este un loc ideal unde să vă sărbătoriți iubirea. Alcătuit din cinci orășele ce fac parte din patrimoniul UNESCO, Cinque Terre este greu de descris în cuvinte. Magia ținutului ferit de agitația modernă face orice cuplu să se deconecteze de monden, să uite de griji și să-și înceapă frumosul drum împreună sub semnul serenității. Cele cinci sătuce ce par izolate de lume se întind pe țărmul Mării Mediterane și sunt cocoțate pe stânci, adâncind magia locului.

Situată între Pisa și Genova, locația este ideală atât pentru iubitorii de mare, cât și pe cei de munte. Cinque Terre este potrivit pentru numeroase activități: odihnă la soare, răsfăț în apa mării, drumeții lungi, cu priveliști superbe. Deoarece sătucele sunt protejate de UNESCO, accesul cu mașina nu se poate face peste tot. Cu toate acestea, distanțele dintre ele sunt mici și pot fi parcurse chiar pe jos, fiind un prilej bun de a admira priveliștea. O altă variantă avantajoasă este de a călători cu trenul, mai ales că fiecare orășel are propria gară. O alternativă mai atrăgătoare este plimbarea cu barca, orășelele – cu excepția Cornigliei, care e așezat la o altitudine mai mare – au propriul port și plajă.

Destinație romantică, cu toate că este mai puțin promovată, Cinque Terre ar trebui să se găsească în itinerariul oricăror îndrăgostiți. Există chiar un pasaj destinat acestora – Via dell’Amore – care leagă Manarola și Riomaggiore. Pasajul are o întreagă poveste în spate: locuitorii celor două orășele au săpat, pe la începuturile anilor 1900, un tunel în stâncă care-i despărțea, pentru a putea comunica. Deoarece până la apariția tunelului căsătoriile se făceau doar între localnici din același oraș, după apariție, tunelul a devenit locul de întâlnire al îndrăgostiților, de aici venindu-i și numele. Astăzi, cuplurile care își jură iubire eternă își peceltuiesc promisiunea agățând un lacăt în Via dell’Amore.

Câştigătorii vor fi anunţați într-o zi dedicată iubirii: 20 februarie 2017. Extragere se va face prin tragere la sorţi. Concursul face parte din programul Nuntă la Unirea şi este dedicat tuturor îndrăgostiților care hotărăsc să-şi organizeze nunta la Unirea Hotel & SPA Iași în anul 2017. Pentru mai multe detalii referitoare la regulamentul concursului prin care puteți câștiga luna de miere, vă invităm să ne urmăriţi pagina de Facebook: https://www.facebook.com/nunta.la.unirea/ 
În cazul în care încă nu v-aţi rezervat Nunta la Unirea, ne puteți contacta la:

e-mail: comercial@hotelunirea.ro
telefon: 0232.205.008, 0232.205.278, 0733.580.155
www.hotelunirea.ro

UPDATE: Norocoșii câștigători ai concursului sunt Radu și Irina Gavril. Le dorim casă de piatră și multă fericire și îi așteptăm cu amintiri frumoase despre una din cele mai romantice destinații ale Italiei.

Data publicării: 20.09.2016