img_articol
trandafiras
Ce spune data nunții în funcție de zodie?

Știați că data pe care o alegeți pentru nunta dumneavoastră poate avea o influență nu doar asupra nunții, ci și asupra mariajului dumneavoastră pe viitor? Un articol pentru cei interesați de zodiac, care vă spune cum influențează semnul astral al perioadei în care organizați nunta atât ziua cea mare, cât și viața de cuplu.

 

Berbec

Nunta târziu în martie sau în prima parte a lunii aprilie? O nuntă în zodia berbecului va fi plină de pasiune. Să nu vă mire deci dacă în mijlocul nunții cei doi miri se vor trezi prinși într-o discuție aprinsă legată de numărul de meniuri sau muzica pentru invitați. Toate acestea nu va fi decât un pretext pentru a se săruta pasional mai tarziu. Nunți organizate sub semnul berbec sunt intense, iar invitații dumneavoastră vor putea simți focul arzător pe care îl vor admira și îl vor invidia cu siguranță.

Influențele berbecului asupra căsniciei dumneavoastră vă va ajuta să întrețineți focul aprins cu escapade și gesturi romantice ce vă vor uni pe viitor.

 

Taur

Cuplurile care aleg sfârșitul lunii aprilie sau prima parte a lunii mai sunt acele cupluri care așteaptă o lungă perioadă de timp înainte de a face pasul cel mare. Ele doresc să ajungă la o anumită stabilitate financiară, iar luxul și bunăstarea sunt parte din obiectivele lor principale. De aceea, o astfel de nuntă va fi invidiată de toate gurile rele, eleganța și stilul de care vor da dovadă mirii vor fi la superlativ. Un alt detaliu important este faptul că cei care aleg o nuntă în zodia taurului iubesc mâncarea. De aceea, vor oferi un festin pe măsură invitaților.

Aceste căsnicii rareori vor avea probleme de cuplu și vor fi dispuși să îi ajute întotdeauna pe cei apropiați. Vor reprezenta întotdeauna cuplul perfect la care mulți dintre noi visează.

 

Gemeni

Nunta în mai/iunie? Deseori, persoanele care optează pentru o dată a nunții în zodia gemeni sunt confundate cu doi frați. Acestea se potrivesc de minune în alegeri, se comportă asemănător și nu de puține ori le poți surprinde terminându-și unul altuia fraza. Nunta acestora va fi una amuzantă și foarte energică, invitații se vor distra de minune și vor pleca tarziu în zori acasă.

Relația lor de cuplu va fi una cu mult umor și voie bună, însă foarte puțină ordine. Așadar, să nu vă mire dacă la masa festivă la care v-au invitat vor servi mai întâi friptura și apoi antreul – iubirea îi amețește de multe ori.

 

Rac

Nunta în această perioadă este una dominată de tradiții, iar părinții au un cuvânt important de spus. De fapt, adesea aceste nunți sunt planificate chiar în grădina părinților, deoarece relația dintre aceștia și miri este una foarte strânsă. Nunta lor va fi una senzuală, delicată, în care rudele vor fi prezente într-un număr numeros.

Foarte organizate, acestea cupluri vor alege să sărbătorească de-a lungul vieții multe aniversări, botezuri, deoarece își doresc să fie înconjurați mereu de prieteni și rude.

 

Leu

Nu știu dacă ați văzut filmul “The Joneses”, dar, dacă i-ați vedea pe cei care aleg să își facă nunta în ultima partea a lunii iunie sau prima parte a lunii iulie, vă dați seama că sunt o redare fidelă a familiei Jones. Eleganți, grațioși perfecți împreună, acestea cupluri ne fac adesea să ne gândim dacă sunt reale. Nunta lor va fi una sclipitoare, nuanța dominantă fiind auriu, iar aranjamentele și sala vor fi demne de o nuntă la Hollywood.

Însă  să nu uităm faptul că pe viitor această căsnicie se va afla sub influența leului, astfel povestea lor va fi una intensă, dramatică și foarte pasională, dar și cu multe discuții în contradictoriu. Cei doi parteneri vor fi tentați să  își arate supremația în relația, iar jocul de-a șoarecele și pisica poate fi unul periculos pe termen lung.

 

Fecioară

Fecioara este o zodie dominată de ordine și disciplină, de aceea nunțile din această perioadă vor fi foarte bine organizate. Nuanța preferată este verdele, însă aveți grijă să nu exagerați cu ea. O nuntă cu tradiții și foarte bine gândită de la început până la sfârșit, în care invitații se vor simți minunat.

Căsniciile ce au loc în zodia fecioară sunt trainice și echilibrate. Partenerii vor reuși să își îndeplinească visurile prin muncă și răbdare, iar pacea și armonia îi vor însoți întotdeauna.

 

Balanță

Această perioadă este perfectă pentru o nuntă echilibrată. Mirii nu vor exagera cu nunta, însă nici nu se vor abține de la a avea o nuntă așa cum și-o doresc. Înțelegerea și răbdarea îi vor însoți pe cei doi viitori soți și vor face perioada de pregătiri la fel de frumoasă ca și restul vieții lor.

Dominată de romantism, căsnicia lor va fi ușor de întreținut, întrucât ei vor pune mereu căsnicia pe primul loc. Singurul pericol este să nu uite și de propria persoană, care va avea nevoie din când în când să fie pusă pe primul loc.

 

Scorpion

Aceste nunți vor fi trăite la intensitate maximă ca și pasiunea dintre parteneri. O căsnicie aflată sub semnul scorpionului va fi dominată de pasiune și multă aventură în dormitor. Părinții și prietenii nu vor putea interveni, deoarece mirii vor pune pe primul loc sentimentele lor și vor organiza nunta exact așa cum și-o doresc ei. Nu vă așteptați la o nuntă convențională, deoarece tradițiile nu se află printre obiceiurile lor preferate. Deseori miresele aleg rochii extravagante sau tematici neobișnuite pentru nunta lor.

Relația de cuplu va fi una pătimașă, plină de aventură, iubire și multă pasiune, de aceea nu oricine poate face față unei căsnicii în zodia scorpionului.

 

Săgetător

Vestea bună pentru nunțile de la sfârșitul lui noiembrie și începutul lui decembrie constă în faptul că se vor afla sub umbrela celui mai norocos semn zodiacal. Culorile preferate vor fi nuanțele de portocaliu și albastru, iar petrecerea va fi una fastuoasă la care vor participa probabil și colegii de grădiniță ai mirilor.

Pe lângă norocul care nu le va lipsi, cei doi se vor iubi și vor găsi înțelegere în relația lor ori de câte ori vor avea nevoie. Ei vor ști să depășească împreună momentele dificile, dar trebuie să fie atenți la încăpățânare, aceasta nu aduce nimic bun.

 

Capricorn

Capricornul este semnul tradiției și al rigurozității. Acesta este și unul din motivele pentru care cei doi tineri vor alege să își facă nunta fie în apropierea Crăciunului, fie în apropierea Anului Noi. Nunta aceasta va fi atent planificată de la început până la sfârșit cu 6 luni înainte. Pregătirile unei astfel de petreceri încep probabil încă din copilărie. Numărul de invitați va fi peste așteptări, deoarece mirilor le plac nunțile mari și fastuoase. Stilul ales va fi unul impozant și va fi cu siguranță diferit de nunțile la care ați mai mers.

O astfel de relație va trece prin multe provocări, deoarece ambițiile unei căsnicii din acest semn zodiacal sunt mari și de aceea este foarte important ca cei doi să nu uite de importanța relației de cuplu.

 

Vărsător

Cei care aleg o nuntă la sfârșitul lui ianuarie sau începutul lui februarie sunt cu siguranță un cuplu neconvențional. Căsnicia sub semnul zodiacal al vărsătorului este de foarte multe ori o urmare a unei prietenii din copilărie, care mai apoi s-a transformat în ceva mai mult. Fiind considerați printre cei mai sociabili ai zodiacului, dar și visători în același timp, tinerii care se vor căsători în această perioadă vor fi mereu legați mai întâi de toate de o prietenie profundă și de o înțelegere reciprocă aparte.

Dacă urmează să participați la o nuntă în vărsător, așteptați-vă la o petrecere nonconformistă, plină de surprize și cu un amestec interesant de tradiții și non-tradiții.

 

Pești

O nuntă în zodia iubirii – cum credeți că ar putea fi altfel decât cea mai romantică nuntă la care ați participat vreodată? Melodiile sunt foarte importante pentru cei doi îndrăgostiți, așadar așteptați-vă la un playlist ce va trezi multe amintiri.

Căsniciile din această zodie sunt dominate de iubire. De obicei, tinerii arată ca și cum ar fi fost loviți de Cupidon în moalele capului și tind să rămână așa până la sfârșit. Pierduți adesea în lumea lor, să nu vă mirați dacă vor întârzia la evenimente importante sau dacă vor uita cadoul acasă. Important e că vor fi prezenți și vă veți putea baza pe ei când veți avea nevoie.

Data publicării: 20.02.2017