img_articol
trandafiras
Cum ne alegem data nunții?

Această decizie le dă mult de gândit mireselor. Trebuie să țină de cont de zile, de anotimp, de vreme, de datele disponibile, de disponibilitatea unor oaspeți dragi și lista poate continua la nesfârșit. Rareori se întâmplă ca astrele să se alinieze și totul să iasă așa cum și-ar dori. Dar totuși noi ne-am gândit să vă prezentăm câteva detalii despre fiecare perioadă a anului.

 

Decembrie, ianuarie și februarie

Aceste luni pot fi adesea de basm. Dacă aveți norocul unei ierni cu zăpadă, atunci cu siguranță decorul natural al nunții dumneavoastră va fi unul inedit. De asemenea, veți găsi o varietate mai mare de date disponibile și oferta de preț poate avea inclusă o mică reducere pentru extrasezon. Un dezavantaj ar fi condițiile meteo extreme ce pot apărea.

Vă sperie o nuntă iarna? Iată câteva poze care poate vă vor ajuta să vă schimbați părerea.

PS: Decorațiunile de Crăciun pot fi o tematică superbă pentru nunta dumneavoastră.

 

Martie, aprilie și mai

Avantajele unei nunți de primăvară sunt nenumărate. Vremea este potrivită, nici prea cald, nici prea frig, iar extrasezonul vine în continuare cu discounturi și oferte speciale.

Aceste nunți sunt considerate un nou început și reprezintă o metaforă minunată pentru acest pas important din viața dumneavoastră. De asemenea, florile de primăvară pot da un aer distinctiv nunții dumneavoastră: bujori, liliac sau iris. Trebuie să țineți cont însă de faptul că în această perioadă are loc Postul Paștelui și de aceea nunțile sunt mai rare, deci nu uitați să consultați un calendar religios înainte.

 

Iunie, iulie și august

Acestea sunt cele mai întâlnite nunți. Miresele se îndreaptă cu precădere către această parte a anului deoarece afară este cald, ședințele foto „trash the dress” sunt mai ușor de realizat, iar soarele oferă o lumină deosebită evenimentelor de acest tip.

Aveți însă grijă: pentru a alege o dată pentru o nuntă vara, trebuie să vă apucați de căutat din timp pentru a fi siguri că veți găsi loc atunci când vă doriți. Uneori, este necesar să rezervați restaurantul chiar cu un an și jumătate înainte.

Prețurile pentru această perioadă tind să fie mai piperate, iar vremea capricioasă, așadar pregătiți-vă pentru o eventuală furtună de sezon neanunțată ce va putea întuneca evenimentul mult așteptat. Dar, dacă aveți noroc și vremea va fi frumoasă, trebuie să țineți cont și de căldura excesivă care va face rochia de mireasă greu de suportat.

 

Septembrie, octombrie și noiembrie

Aceste luni sunt considerate feerice. Peisajele toamnei au un joc de culori aparte, ce nu îl veți regăsi în niciun alt anotimp, iar vremea potrivită, poate fi exact ceea ce aveați nevoie. De asemenea, prețurile restaurantelor încep să scadă ușor, iar rochia de mireasă pe care o veți alege poate avea diferite modele (cu mâneci 3 sferturi sau mai lungi), deoarece vremea vă permite.

Singurele pericole ar fi vremea rece și virozele care bântuie în această perioadă, dar asta nu ar trebui să vă împiedice. Uitați câteva poze despre ceea ce înseamnă o nuntă toamna:

 

Acestea au fost avantajele și dezavantajele pe care noi le-am găsit pentru a vă ajuta să alegeți o dată pentru nunta dumneavoastră. Dar nu uitați că, indiferent de anotimp, vreme sau alte lucruri pe care le luați în calcul, cel mai important este să vă bucurați din plin de acest moment unic.

Dumneavoastră v-ați ales data nunții? Sunați acum la Unirea Hotel & SPA, 0733/580-155 , iar consultanții noștri vă vor ajuta cu cele mai bune oferte.

Sursă foto: www.pinterest.com

Data publicării: 17.01.2017