img_articol
trandafiras
De ce o nuntă duminică?

Te-ai gândit vreodată cum ar arăta nunta visurilor tale într-o zi de duminică?

După ce am căutat în lung și în lat mai multe opinii de la miresele care au ales această zi pentru marele eveniment, iată ce am aflat:

În primul rând, o nuntă duminica este un act de curaj

Cele mai multe mirese au îndoieli numai când se gândesc să aleagă o nuntă de zi într-o după-amiază de duminică, mai ales pentru că părinții sau prietenii nu sunt în general de acord. Aceștia spun faptul că nunțile tradiționale se fac sâmbătă și că rudele nu vor înțelege motivarea unei nunți de zi; în plus, invitații ar prefera ca duminica să se odihnească în liniște acasă, înainte de începerea unei noi săptămâni.

Trebuie însă să știi că alegerile nunții tale îți aparțin, iar dacă vrei cu adevărat să te bucuri din plin de cea mai importantă zi din viața ta, e important să iei singură propriile decizii.

O nuntă duminica înseamnă mai mult timp pentru tot

Ziua nunții începe de dimineață; tu vei avea timp să mergi la coafor și la machiaj, apoi direct la biserică, starea civilă și apoi cu alaiul la restaurant. Astfel, o nuntă duminica îți permite să elimini acei timpi morți dintre starea civilă, cununia religioasă și petrecerea de la restaurant, în care toată lumea merge acasă pentru a se întoarce iar la restaurant mai apoi.

Toată lumea se va bucura de preparatele alese

Nunta de zi începe în jurul orei 17:00 și permite invitaților să se bucure de meniul ales cu grijă de tine. Dacă începi cu primul fel la ora 18:00, gândește-te că invitații tăi vor avea timp din plin să se înfrupte din bunătățile pregătite fără a-și da programul culinar peste cap. De câte ori friptura de la ora 1:00 nu a rămas neatinsă la nunțile la care ai mai fost?

Spune Pa oboselii

O nuntă duminica începe întotdeauna mai devreme și se termină de cele mai multe ori în jur de ora 2-3. Asta înseamnă că nu vei simți oboseala acumulată de peste 24 de ore și te vei putea bucura de petrecere cu mai multă viață, atât tu, cât și invitații tăi.

Te ajută să economisești

Nunțile duminica vin întotdeauna cu mici reduceri atât din partea restaurantelor, cât și din partea formației și a echipelor de foto – video. Așadar, câțiva bănuți în plus nu strică niciodată.

 

Iată doar câteva dintre părerile despre nunțile de duminică împărtășite cu drag de la alte mirese pentru viitoare mirese.

Data publicării: 29.11.2017