img_articol
trandafiras
Interviu de nuntă cu Alina și Radu

Evenimentul Alinei și a lui Radu, a fost prima nuntă sărbătorită în noul Restaurant Unirea, motiv pentru care ne-am dorit foarte mult să aflăm impresiile lor în calitate de inauguratori. Tematica aleasă de cei doi a fost inspirată din minunata Grecie, transformând restaurantul nostru într-o bucată splendidă de tărâm elen. Deschisă și cu mult entuziasm, Alina ne-a răspuns la întrebările noastre și iată ce am aflat:

 

Vă mai amintiți momentul în care ați ales Nunta la Unirea? Ce v-a determinat să ne alegeți?

Sigur că ne amintim, era dimineața zilei de 4 septembrie. Am ales să facem nuntă la Unirea având în vedere aspectul sălii (spațioasă, luminoasă, înaltă, cu ring central și doar 4 stâlpi), limita minimă de invitați de 120 de persoane, posibilitatea de a alege un meniu cu 3 preparate, amplasarea restaurantului în inima orașului și colaborarea promițătoare care se anunța după prima întâlnire cu Ioana.

 

Cum a decurs pregătirea nunții dumneavoastră în relația cu membrii echipei Unirea?

Pregătirea nunții a decurs foarte bine, colaborarea cu echipa Unirea a fost ireproșabilă. Am întâlnit oameni înțelegători, flexibili, care au acceptat să adapteze oferta nunții la cerințele noastre.

 

Povestiți-ne câteva momente speciale ale nunții dumneavoastră la Unirea?

Nunta la Unirea a fost peste așteptările noastre. Foarte emoționant a fost momentul în care am intrat în restaurant și am vazut cât de frumoasă și luminoasă era sala și cât de bine se potrivea tema nunții noastre.

 

Ce credeți că aduce Unirea în plus față de alte locații de nuntă din Iași?

În urma organizării acestei nunți am realizat că Unirea are o experiență îndelungată în pregătirea unor astfel de evenimente, experiență care se reflectă în amabilitatea, disponibilitatea, flexibilitatea echipei Unirea.

 

Ce părere au avut invitaţii despre nunta dumneavoastră?

Invitații au fost încântați de aspectul sălii, de mâncare, de personal, de localizare. Am primit numeroase remarci pozitive atât în timpul nunții, cât și după nuntă.

 

Dacă ar fi să alegeți din nou locația nunții dumneavoastră, ați mai alege Hotel Unirea? De ce?

Da, am alege tot Hotel Unirea. De altfel, sperăm să mai avem ocazia să participăm la evenimente organizate în această locație. În forma actuală, restaurantul este unul din cele mai frumoase din Iași, iar decorarea lui în ziua nunții noastre l-a făcut cu adevărat impresionant!

 

Dacă ar fi să recomandați Nunta la Unirea unei viitoare mirese, ce i-ați spune?

Deja am recomandat Hotelul Unirea. Am povestit si vom povesti, daca vom mai avea ocazia, motivele pentru care am ales Nunta la Unirea și momentele speciale pe care le-am trăit, asa cum am menționat la punctele de mai sus.

 

Dragii noștri, vă mulțumim pentru cuvintele voastre frumoaseșipentru încrederea pe care ne-ați arătat-o atunci când ne-ați ales drept restaurantul nunții voastre. Vă dorim viață lungă și plină de împliniri, la fel de frumoasă ca iubirea care se citește în privirile voastre.

 

Data publicării: 17.05.2018