img_articol
trandafiras
Interviu de nuntă cu Mihaela și Răzvan

În Iulie am dat drumul campaniei “Sărbătorește Iubirea cu Nuntă la Unirea”! Astăzi vă prezentăm una dintre perechile de miri care au spus “DA” în ….2017 și au ales să-și sărbătorească iubirea la Unirea, mai exact în Restaurantul Unirea, un restaurant cu tradiție în Iași care se remarcă prin versatilitea sălii și un ring de dans foarte spațios. Am stat de vorbă cu frumoasa mireasă post-eveniment și am aflat câteva detalii despre ce a însemnat Nunta la Unirea pentru cuplul Mihaela & Răzvan. Iată mai jos interviul complet:

 

Vă mai amintiți momentul în care ați ales Nunta la Unirea? Ce v-a determinat să ne alegeți?

Ne-am dorit foarte mult un restaurant care să bifeze niște criterii discutate în avans de către noi: o locație care să aibă atât restaurant, cât și facilități de cazare, calitatea mâncării și a servirii să fie una foarte bună, o sală echilibrată ca și compartimentare – aranjare ring etc, și cu siguranță foarte mult a contat colaborarea pe care am fi avut-o cu potențialul local. Având aceste criterii, opțiunile s-au restrâns considerabil. Axându-ne foarte mult pe oamenii cu care urma să colaborăm pe lângă pachetul de beneficii oferit, am simțit că suntem pe aceeași lungime de undă cu Ioana și că vom colabora excelent din acest punct de vedere.

Cum a decurs pregătirea nunții dumneavoastră în relație cu membrii echipei Unirea?

De prima oară de când ne-am hotărât să vedem sala și să discutăm cu Unirea, staff-ul ne-a răspuns la toate întrebările și ne-a oferit transparent toate detaliile legate de eveniment. Pe parcursul organizării nunții am colaborat îndeaproape cu Ioana, care ne-a îndrumat din timp în privința alegerilor și deciziilor luate. Am fost foarte încântați să vedem că orice idee am avut nu era refuzată, ci se încerca punerea ei în practică, cu toate că era un serviciu extra. Am apreciat implicarea și răbdarea atunci când noi eram nehotărâți sau stresați și am primit îndrumarea necesară. Toate vizitele la Unirea au fost mereu cu zâmbetul pe buze și cu reconfirmările atât de necesare unor miri agitați și stresați. Pot să afirm că nu am stat deloc cu emoții în această privință. Știam că am făcut cea mai bună alegere și i-am lăsat să își facă treaba cum știu ei mai bine conform dorințelor exprimate de noi… Și nu am greșit deloc luând această decizie.

 

Povestiți-ne câteva momente speciale ale nunții dumneavoastră la Unirea?

Unirea va rămâne cu siguranță o locație specială pentru noi. Întreg traseul nunții a fost special, cu atât mai mult cu cât ne apropiam de eveniment. Ioana a avut grijă să ne aducă zâmbetul pe buze cu mici cadouașe (am adorat agenda nunții) și atenții către noi înainte, în timpul și chiar și după nuntă. Momentul în care am intrat în sală mi-l amintesc perfect, era totul așa cum trebuia să fie. Personalul a fost mereu foarte amabil și drăguț cu noi, chiar dacă apăreau lucruri neprevăzute și trebuiau rezolvate la minut. O decizie foarte bună pe care am luat-o a fost să facem masa de a doua zi la Panoramic cu familia și prietenii. A fost o zi superbă, relaxantă, cu oameni de calitate și mâncare excelentă. Special a fost totul, de la barul de la starea civilă (care a fost foarte admirat), la locație, mâncare și mai ales la legătura pe care am simțit că o avem cu acest loc.

 

Ce credeți că aduce Unirea în plus față de alte locații de nuntă din Iași?

Privind din exterior, fără a interacționa efectiv cu staff-ul și a discuta detalii referitoare la nuntă, Unirea se remarcă prin excelența locației și bucătăria deja bine cunoscută în oraș. Odată ce interacționezi cu cei de aici, descoperi mult mai mult decât atât. Atenția către detalii, orientarea către client și micile beneficii de care te bucuri pe lângă clasicul “pachet de nuntă”…. și Ioana.

 

Ce părere au avut invitații despre nunta dumneavoastră?

Feedback-urile primite de la invitați au fost excelente. Le-au plăcut foarte mult locația – mai ales cei ce nu sunt din Iași și nu cunosc orașul, faptul ca au avut totul în proximitate și toate activitățile nunții s-au desfășurat într-o rază foarte mică. Aprecieri precum “cea mai tare nuntă la care am fost” au fost și încă mai sunt. Am primit aprecieri legate de toate aspectele nunții: organizare, locație, mâncare, muzică, decor etc. Cu toate că se spune ca nu poți mulțumi pe toată lumea la o nuntă, noi suntem foarte încântați de faptul că cel puțin aproape toți au fost:) Ne-am dorit să fie un eveniment cu accent pe oameni, într-un mediu plăcut și elegant, dar relaxat și confortabil și cred că în mare parte am reușit.

 

Dacă ar fi să alegeți din nou locația nunții dumneavoastră, ați mai alege Hotel Unirea? De ce?

Fără doar și poate DA. Pentru că nu aș putea să o văd altfel decât a fost.

 

Dacă ar fi să recomandați Nunta la Unirea unei viitoare mirese, ce i-ați spune?

Am făcut-o și cu siguranță o voi mai face. Îi voi spune detalii, trucuri și cum ne-am simțit noi. Cred că oamenii cu care lucrezi sunt o reflexie și o extensie a ta, iar noi am ales să lucrăm doar cu oameni de calitate cu care am considerat că împărtășim aceleași principii și valori… Și a fost cel mai bun mod de a face alegeri.

 

Dragii noștri, vă mulțumim pentru cuvintele frumoasele, pentru amintirile împărtășite și mai ales pentru aprecierea voastră de care suntem extrem de mândri. Ne bucurăm că am fost alături de voi la împlinirea celui mai important eveniment din viața voastră și vă mulțumim încă odată că ați ales să sărbătoriți iubirea voastră cu Nuntă la Unirea.

 Cu drag,
Echipa Unirea​

Data publicării: 04.08.2017