img_articol
trandafiras
Mireasă la Starea Civilă

Din iunie până în octombrie 2016, programul Nuntă la Unirea organizează un concurs dedicat cuplurilor căsătorite. Premiul este special conceput pentru îndrăgostiți: o cină romantică la înălțime la Restaurantul Panoramic și, în plus, o noapte de cazare la Unirea Hotel & SPA, cu mic dejun servit în cameră inclus.

Pentru a intra în concurs, îndrăgostiții trebuie să trimită o poză de la cununia civilă personală, după ce dau like paginii de Facebook Nuntă la Unirea. Poza trebuie trimisă printr-un mesaj privat. După ce este încărcată în albumul special dedicat concursului, participanții trebuie să își dea tag în fotografie și să o distribuie pe profilul personal.

Câștigătorul se alege lunar, prin tragere la sorți, în data de 15 pentru luna anterioară. Ultima extragere se va face în luna noiembrie, când se va anunța cuplul câștigător dintre participanții lunii octombrie. Nu este obligatoriu ca pozele să fi fost făcute în lunile în care se desfășoară concursul.

Vă invităm să ne trimiteți o amintire frumoasă de la nunta dumneavoastră civilă și să intrați în concurs. Puteți afla aici mai multe detalii legate de regulament.

Data publicării: 04.10.2016