img_articol
trandafiras
Nuntă dulce de mai la Unirea

Cuplurile care fac pregătiri de nuntă pentru 2017 au ocazia să-și organizeze o Nuntă Dulce de Mai la Unirea. De ce dulce? Nu doar pentru că mai este cea mai frumoasă lună de primăvară, ci și pentru că nunțile de mai vor primi candy barul cadou din partea noastră.

Candy barul reprezintă ultima tendință în materie de nunți și este un element care dă personalitate evenimentului. În jurul său pot fi construite elemente decorative specifice tematicii fiecărei nunții, fiind gândit ca o piesă de atracție a evenimentului. Candy barul Unirea va aduce nunții dumneavoastră o notă de unicitate.

Elementele candy barului sunt pregătite cu grijă în laboratorul propriu Unirea. Astfel, dulciurile se pot personaliza după preferința mirilor, pentru a se integra perfect în estetica evenimentului. Culorile și modelele sunt selecționate atent, împreună cu clienții și consilierul de nuntă. Noi rețete de brioșe, cake pops, macaroons, tarte cu fructe, bezele, mini-prăjituri, toate sunt dichisite cu dedicare.

Candy barul nu este singurul beneficiu oferit de Unirea Hotel & SPA. Toate celelalte daruri oferite prin programul Nuntă la Unirea sunt valabile.

Rezervați în perioada 1 septembrie – 31 octombrie 2016 nunta dumneavoastră pentru luna mai 2017 și primiți candy barul cadou din partea noastră.

Dacă doriți mai multe informații sau doriți să rezervați, vă invităm să sunați la 0733/580-155 sau pe email la comercial@hotelunirea.ro

*Oferta este valabilă până pe 31 octombrie 2016. Candy barul este asigurat indiferent de numărul de persoane, cu un gramaj de 200 gr/pers. Celelalte beneficii din oferta curentă rămân valabile.

Data publicării: 03.10.2016