img_articol
trandafiras
În goana după rochia de mireasă - Sfaturi si recomandări

Alegerea rochiei de mireasă este unul dintre cele mai dificile și frumoase deopotrivă momente. Această alegere poate dura minute, ore, zile sau chiar luni, dar important este să simțiți că aceea este rochia și să nu vă mulțumiți cu mai puțin. De ce? Pentru că rochia de mireasă se poartă o singură dată în viață și nu veți mai avea ocazia să dați timpul înapoi.

Așadar relaxați-vă, nu vă impacientați dacă nu ați găsit din prima ceea ce căutați și nu uitați că veți ști cu siguranță care este rochia, din primul moment în care o veți îmbrăca.

    

Ne-am gândit la câteva sfaturi pentru miresele care se pregătesc să pornească la o vânătoare de rochii. Nu plecați la cumpărături fără să aveți făcute temele de acasă. Există multe posibilități de a vă informa despre ce se poartă cum ar fi cataloage, reviste sau “cel care le știe pe toate”: internetul. Pinterestul este poate una dintre cele mai la îndemână soluții, atunci când doriți să faceți research mai ales în industria modei.

1. Trebuie să fiți întotdeauna într-o stare bună de spirit, gândurile negative vor influența sesiunea de cumpărături și vor contribui la starea dumneavoastră generală de nemulțumire. Trebuie să fiți pozitivă și să vă gândiți că mergeți “să vă dați întâlnire” cu rochia visurilor.

2. Luați pe cineva cu dumneavoastră, shopping-ul este mai plăcut când aveți companie, iar domnișoarele de onoare vor fi cu siguranță mai mult decât încântate să vă însoțească. O opinie în plus, o glumă bună sau cineva care să vă ridice moralul atunci când veți crede ca rochia visurilor pur și simplu nu există nu strică niciodată.

3. Odată ajunsă în magazin nu ezitați să probați cât mai multe modele, tip sirenă, tip prințesă, chiar dacă ați venit în căutarea unui singur model, niciodată nu știți ce surpriză vă poate face o rochie de mireasă care nu era în plan. Așadar nu uitați să probați cât mai multe variante pentru a ști cu adevărat cum trebuie să arate rochia perfectă, sau pentru a evita căutarea unui model care nu vă avantajează. Fraparea siluetei este unul dintre cele mai importante aspecte la o rochie de mireasă și de aceea este important să cunoașteți cu adevărat ce vă avantajează.

4. Ați obosit? Nu contează, așezați-vă jos, beți un pahar de apă și gândiți-vă că rochia e undeva acolo și vă așteaptă. Nu vă mulțumiți cu mai puțin, doar pentru că ați obosit, dacă vă doriți cu adevărat ca rochia să vă reprezinte nu aveți voie să renunțați. Poate unii nu înțeleg, dar pentru o mireasă, rochia este poate cea mai importantă componentă a unei nunți, desigur după mire. Aceasta trebuie să vă evidențieze personalitatea, gusturile să vorbească în numele dumneavoastră și să vă reprezinte 100%.

5. “Așa-i că a meritat?” Aceasta este prima întrebare la care trebuie să vă gândiți după ce ați cumpărat rochia, iar răspunsul trebuie să vină imediat, cu glas răspicat și plin de entuziasm: „DA!”. Atunci veți ști cu adevărat că ați găsit rochia dumneavoastră de mireasă!

Multă baftă!

Data publicării: 27.06.2017