img_articol
trandafiras
Rochii de mireasă - Tendințe 2017

Când vorbim de nunți, într-un final totul ajunge să se rezume la rochia de mireasă. Acel element central, la care toate miresele visează încă din copilărie. De aceea ne-am gândit să vă propunem câteva modele de rochii pentru anul 2017. Așa cum ne-au obișnuit, designerii celebri au dat startul unor trenduri îndrăznețe și spectaculoase și în acest an.

Iată câteva modele care ne-au atras atenția:

1. Rochiile cu aplicații se poartă din ce în ce mai mult, acestea fiind considerate adesea extravagante și deosebite în același timp.

 

2. Rochiile cu dantelă sunt și ele încă la modă, de această dată vă arătăm un model cu accente romantice și mâneci supradimensionate. Deși materialul rochiei prezintă accente ușor transparente, aceasta transmite fragilitatea și delicatețea miresei ce o poartă.

 

3. Pentru nunțile simple și de efect cu accente tradiționale, designerii au gândit un model de rochie elegant și lejer, cu inserții de flori aurii, ce vor lua ochii invitaților dumneavoastră.

 

4. Extravagantă și grandioasă, această rochie de mireasă poate fi centrul de atenție al oricărei nunți din anul 2017. Pentru a purta o astfel de combinație cu inserții aurii și pene de struț, o mireasă trebuie să fie cu adevărat curajoasă și asumată. Așadar… îndrăznește cineva?

Sursă foto: www.pinterest.com

Data publicării: 25.05.2017