img_articol
trandafiras
Sărbătorește iubirea cu Nunta la Unirea

Nunta voastră merită o locație centrală, la un Hotel elegant de 4 stele, unde veți avea ocazia să vă bucurați alături de cei dragi de unul dintre cele mai importante evenimente din viață. Unirea Hotel & SPA este cel mai mare hotel din regiunea Moldovei și dispune de o parcare subterană și de posibilități de cazare pentru invitații dumneavoastră.

Eleganța și rafinamentul locației de nuntă sunt importante pentru noi, de aceea vă punem la dispoziție 3 săli care vă vor surprinde: Restaurant Panoramic 80 – 120 de invitați, Restaurant Unirea 120  –  250 de invitați și Sala Cuza 70 – 150 de invitați.

Deoarece nunta voastră la Unirea este importantă și pentru noi, dorim să vă fim alături și v-am pregătit un Dar de Nuntă. Acesta conține o serie de servicii ce vă vor fi de folos în ziua nunții și vă vor ușura pregătirea evenimentului: decorarea sălii, tortul miresei & mini-prăjituri de casă, parcare gratuită pentru toți invitații și alte servicii pe care le puteți găsi aici: www.nuntalaunirea.ro/oferte-nunta/. Pe lângă acest dar, vă mai putem ajuta și cu o serie de servicii extra precum oglinda magică, petrecerea burlăcițelor sau un candy bar de excepție ce vor crea diferența.

Nunta la Unirea vă pune la dispoziție și o echipă de profesioniști ce vă vor ajuta pe toată durata organizării evenimentului și se vor asigura ca nunta pe care o visați să aibă loc la Unirea Hotel & SPA. Alegeți o locație exclusivistă pentru nunta voastră, dacă vă doriți cu adevărat o seară la înălțimea așteptărilor.

Dacă vă doriți să aflați mai multe despre oferta noastră de nuntă, nu ezitați să ne contactați telefonic la 0733/580-155 sau prin email la comercial@hotelunirea.ro.

Data publicării: 01.08.2017