img_articol
trandafiras
Sfaturile specialiștilor pentru o nuntă perfectă

Din dorința de a fi mai mult decât restaurantul nunții tale, am adunat cei mai buni specialiști în materie de nuntă pe pagina de facebook Nunta la Unirea și i-am adus mai aproape de tine. Împreună am încercat să răspundem la cât mai multe întrebări care ar putea veni în ajutorul viitoarelor mirese  să își planifice cel mai frumos eveniment din viața lor.

Mai jos găsiți lista tuturor interviurilor luate până în prezent, ce vă stau la dispoziție pentru a vă documenta cu atenție atunci când vă planificați nunta visurilor.

 

Tips pentru un album foto de nuntă perfect cu Ciprian Alupoae – 5 octombrie

 

Alături de Ciprian Alupoae vei afla toate toate secretele unui album de nuntă reușit. De ce este important? Pentru că peste ani, albumul nunții tale va fi cea mai vie amintire a unui eveniment unic și magic în același timp. Așadar, dacă vrei să afli mici secrete despre cum poți avea o ședință foto reușită, dă click pe link-ul de mai jos.

https://www.facebook.com/nunta.la.unirea/videos/1619904601364672/

Tips pentru o coafură de nuntă perfectă cu Aurelian Ion – 19 octombrie

 

Vrei să afli secretele unei coafuri perfecte în ziua nunții? Aurelian Ion vine cu idei și sfaturi pentru părul mireselor în funcție de rochie, forma feței sau tipul de păr. Află și tu ce te avantajează pentru a străluci în ziua nunții.

https://www.facebook.com/nunta.la.unirea/videos/1632757200079412/

Despre costumul de mire perfect – 9 noiembrie

 

Costumul mirilor este poate singurul moment din organizarea nunții în care bărbații au ceva de spus. De aceea, acest live le este dedicat în primul rând lor, dar și viitoarelor mirese care îi vor sfătui. Alături de Seroussi, veți descoperi ultimele trenduri și ce tipuri de costume vi se potrivesc în funcție de stilul personal.

https://www.facebook.com/nunta.la.unirea/videos/1652517574770041/              

Despre verighetele de nuntă perfecte – 29 noiembrie

 

Cine altcineva mai potrivit decât brandul Coriolan, făuritorul de fericire, pentru a ne dezvălui secretele unor verighete reușite? Aceste simboluri ale promisiunii eterne pe care mirii și le fac reciproc în ziua nunții sunt o alegere pentru toată viața. De aceea, este important să le alegem în funcție de stilul nostru, atât practice, cât și frumoase.

https://www.facebook.com/nunta.la.unirea/videos/1672200179468447/

Despre machiajul de nuntă perfect – 14 decembrie 2017

 

Cu machiaj sau fără în ziua nunții este o întebare la care dacă nu ați răspuns încă, Brândușa Bordeianu vă va ajuta să răspundeți în live-ul de mai jos. Aceasta ne povestește despre cât de important este să personalizați machiajul în funcție de forma feței și de trasăturile care vă avantajează pentru a străluci în ziua nunții.

https://www.facebook.com/nunta.la.unirea/videos/1687155697972895/

Despre aranjamente de nuntă perfecte și trenduri în 2018 – 29 martie

 

Aranjamentele de nuntă sunt un detaliu foarte important atunci când vine vorba de tematica unei nunți. Andra Ungureanu de la Premiere Deco ne vorbește despre ultimele tendințe în materie de decor și de preferințele mireselor în general.

https://www.facebook.com/nunta.la.unirea/videos/1794341460587651/

Data publicării: 08.05.2018