img_articol
trandafiras
Tendințe în materie de nunți pentru 2017

În 2017, nunțile vor cunoaște noi trenduri și vor da amploare celor începute timid în 2016. Miresele încep să se intereseze încă de pe acum de ultimele noutăți în materie de nunți, așa că am hotărât să le sărim în ajutor cu câteva idei inspirate din trendurile în domeniu pentru 2017.

Unul dintre cele mai importante lucruri când vine vorba de nunți este aranjarea sălii. De aceea am căutat cele mai noi și inovative modele și uitați ce am descoperit:

Natura începe să fie din ce în ce mai prezentă la nunțile din interior prin alegerea unor elemente de un verde puternic, ce redau natura și par a fi în trend cu înclinațiile spre ecologie și spre o viață mai sănătoasă, ce par să domine momentul. Să nu vă lăsați însă păcăliți de simplitatea unor astfel de aranjamente, deoarece în realitate ele sunt compuse din elemente complexe și ample ce vă pot face să depășiți bugetul planificat cu ușurință.

Un alt trend răspândit este acela al ornamentelor agățate de tavan. Acestea pot fi situate deasupra meselor invitaților, a ringului de dans sau chiar al unui candy-bar. Aceste ornamente permit comunicarea mai ușoară a invitaților dacă sunt puse deasupra meselor, deoarece de multe ori, invitații nu se pot vedea între ei de o parte și de alta a mesei din cauza aranjamentelor florale impunătoare. Atenție însă la prețul unui astfel de aranjament ce poate fi cu adevărat costisitor.

În materie de culori, în anul 2017 se poartă culorile intense, cu personalitate ce sunt contrabalansate de culorile palide. Astfel încât în timp ce unele mirese aleg aranjamentele complet verzi, altele aleg să devină curajoase și să folosească culori puternice, intense, vibrante în contrast cu culorile pale folosite anul trecut precum movul lavandă sau verdele mentă din anul 2016.

La nivel de accesorii pentru ornamente, multe mirese vor opta în anul 2017 pentru accesorii metalice: gold, rose gold sau silver. Aceste vor fi folosite pentru lumânări, cadrane, vaze și alte obiecte folosite pentru decorarea unei săli de nuntă. Nuanțele aceste vor adăuga grandoare și eleganță nunților din 2017… Cine nu și-ar dori o astfel de nuntă pe care să o țină minte toți invitații?

Data publicării: 18.03.2017