heroimage

Panoramic

Restaurantul nunții tale la etajul 13, deasupra orașului
Despre
Restaurant Panoramic

80 – 130 invitați

O nuntă desupra Iașului, la 55 de metri altitudine?

Atunci Restaurant Panoramic este alegerea ideală pentru nunta dumneavoastră în centrul Iașului. Reputația restaurantului se datorează celor două avantaje: priveliște de 360° asupra orașului și bucătăria excelentă. Preparatele delicioase și ambianța rafinată vor face deliciul invitaților.
Restaurantul Panoramic are o cromatică atent aleasă, în care predomină un lila modern. Decorurile de nuntă pot fi asortate după placul îndrăgostiților, pentru a crea o atmosferă perfectă.
Este locația excelentă pentru îndrăgostiții care își doresc o nuntă la înălțime.

Testimonial
Evenimentul a fost foarte bine organizat. Programul, meniul au fost respectate exact așa cum am discutat și s-a scris pe fișa de eveniment. Mâncarea foarte bună; nu am auzit de la invitați nici o nemulțumire. Tortul a ieșit exact cum am discutat. Servirea foarte OK, ospătarii prompți. Am apreciat cum am fost serviți. Ni s-au îndeplinit toate dorințele. Un raport calitate-preț foarte bun pentru banii pe care i-am dat. Am mai fost o singură dată la Panoramic, am servit o masă și mi-a placut locația ‘’la nebunie”. Mi-am propus să fac nunta la Panoramic să se bucure și invitații mei.  
Alexandru și Oana
Testimonial
Evenimentul a fost organizat – peste așteptări. Totul a ieșit mai bine decât mă așteptam. Mâncarea a fost foarte bună; toate preparatele au fost pe gustul meu si al invitaților. Eu sunt bucătar la un restaurant din apropiere și toată mâncarea a fost OK. Atmosfera frumoasă, servirea eficientă. Am primit înapoi ce mi-a rămas de la nuntă. Raportul calitate pret – foarte bun. Nu mai fusesem la Panoramic, dar auzisem că locația este curată, aerisită, priveliștea minunată.    
Constantin și Maria
Testimonial
Cea mai importantă și fericită zi din viața unui cuplu este atunci când cei doi își unesc destinele. Pot să spun că visul meu de a avea o nuntă perfectă a fost întregit încă din momentul în care, împreună cu soțul meu, am ales să petrecem acea zi specială la Restaurantul Panoramic, din cadrul Hotelului Unirea, Iași. Pe lângă servirea impecabilă și masa gustoasă și bogată am avut parte de o priveliște superbă, de la înălțime, a Iașului luminat. Profesionalismul, corectitudinea și dedicarea întregului personal în organizarea și desfășurarea nunții noastre au fost cu adevărat la înălțime, iar acest fapt s-a putut vedea chiar și din încântarea invitaților noștri. Restaurantul Panoramic  este locul perfect pentru o nuntă de vis și-l recomand tuturor cu încredere!
Adrian și Cristina
Galerie foto
Meniuri de nuntă personalizate
Meniu 1
Somonul este printre preparatele dumnevoastră prferate? Acest meniu îl servește pe pat de sparanghel la felul intermediar și se completează de minune cu ruloul de pui în jambon afumat și mușchiul de porc la cuptor care va încheia cu succes ospățul culinar.
Meniu 2
Iubitori ai preparatelor fine? Rața la cuptor este cu siguranță alegerea potrivită, mai ales când vine însoțită de ruccola și un dressing excepțional de zmeură. Iar dacă nu v-am convins, șalăul la cuptor o va face cu siguranță.
Meniu 3
Această variantă vă propune o simfonie de culori în farfuriile invitaților, ce vor fi cu adevărat impresionanți de eleganța mușchiului de vită Sous Vide pe pat de sparanghel, servit imediat după aromatul butterfish la cuptor.
Meniu Tradițional
Pentru cei care iubesc preparatele tradiționale, vă propunem o variantă de meniu născută din cele mai vechi obiceiuri culinare ce integrează cu succes nelipsitele sărmăluțe cu mămăliguță și o inedită saramură din piept de pui cu ciuperci și ardei gras.
Cere oferta

*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de informare
Trimite
Te rugăm să completezi toate câmpurile!
Mesajul dumneavoastră a fost trimis.
Vă mulțumim!
Mesaj nou