heroimage

Unirea

Restaurantul nunții tale în centrul Iașului
Despre
Restaurant Unirea

150 – 250 invitați

O locație încăpătoare, cu tradiție în Iași, dedicată cuplurilor care își doresc o nuntă mare, de până la 250 de invitați. Renovat în 2018, Restaurant Unirea este alegerea ideală pentru o nuntă elegantă și plină de rafinament.

Cromatica interioară este inspirată din nuanțe de perlă cu accente de metale prețioase, ce îmbină cu succes decorul de motive tradiționale stilizate. Stâlpii principali ce redau înălțimea și impozanța sălii sunt îmbrăcați în oglindă sablată, iar de jur împrejur se regăsesc accente din ceramică artizanală. Decorul este întregit de luminile ambientale tip fantezie, cu elemente din cupru ce vor crea un adevărat spectacol la nunta dumneavoastră.

Un alt avantaj al sălii este reprezentat de ringul de dans situat în centrul sălii, care permite accesul facil al tuturor invitaților și de asemenea permite o vizibilitate foarte bună a întregii nunți.

Testimonial
Am fost mulțumiți de organizarea evenimentului. Am primit toate informațiile de care aveam nevoie referitor la program si organizarea evenimentului; despre absolut orice înainte de eveniment. Referitor la mâncare, am primit numai laude de la invitați – peștele, pieptul de curcan. Tortul foarte bun, poate cel mai apreciat dintre toate. De la echipa de vânzări am primit recomandări. Am ales Unirea pentru calitate, sală, mâncarea foarte bună. A fost cea mai bună alegere.
Simona și Ștefan
Galerie foto
Meniuri de nuntă personalizate
Meniu 1
Somonul este printre preparatele dumnevoastră prferate? Acest meniu îl servește pe pat de sparanghel la felul intermediar și se completează de minune cu ruloul de pui în jambon afumat și mușchiul de porc la cuptor care va încheia cu succes ospățul culinar.
Meniu 2
Iubitori ai preparatelor fine? Rața la cuptor este cu siguranță alegerea potrivită, mai ales când vine însoțită de ruccola și un dressing excepțional de zmeură. Iar dacă nu v-am convins, șalăul la cuptor o va face cu siguranță.
Meniu 3
Această variantă vă propune o simfonie de culori în farfuriile invitaților, ce vor fi cu adevărat impresionanți de eleganța mușchiului de vită Sous Vide pe pat de sparanghel, servit imediat după aromatul butterfish la cuptor.
Meniu Tradițional
Pentru cei care iubesc preparatele tradiționale, vă propunem o variantă de meniu născută din cele mai vechi obiceiuri culinare ce integrează cu succes nelipsitele sărmăluțe cu mămăliguță și o inedită saramură din piept de pui cu ciuperci și ardei gras.
Cere oferta

*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de informare
Trimite
Te rugăm să completezi toate câmpurile!
Mesajul dumneavoastră a fost trimis.
Vă mulțumim!
Mesaj nou