heroimage

Sala Cuza

O nuntă intimă și modernă în centrul Iașului
Despre
Sala Cuza

70 – 150 invitați

O locație dedicată cuplurilor care preferă un cadru mai intim, elegant și modern. O sală versatilă, care vă permite amenajări diverse, după placul dumneavoastră. Este alegerea ideală dacă doriți să sărbătoriți cel mai important eveniment din viața dumneavoastră alături de persoane apropiate, într-o nuntă intimă în centrul Iașului.
Gandită în jurul unui verde închis, sala are un aspect fresh, dar festiv. Consilierii noștri vă stau la dispoziție cu sugestii de culori pentru un decor potrivit.

Testimonial
Serviciile oferite de restaurant, ne-au făcut să ne declarăm profund mulțumiți. Tot ceea ce era scris în oferta pentru Sala Cuza, a coincis cu realitatea. Amenajarea sălii și a meselor a fost așa cum mi-am imaginat și cum am solicitat. Tortul a fost excepțional, meniul din seara nunții a fost pe gustul tuturor și nu am avut nicio plângere. Servirea ireproșabilă, iar ospătarii au fost atenți, fără să trebuiască să intervenim. Ringul a fost perfect pentru nunta noastră și cei 85 de invitați. Cu deosebit respect și mulțumiri.
Roxana si George
Galerie foto
Meniuri de nuntă personalizate
Meniu 1
Somonul este printre preparatele dumnevoastră prferate? Acest meniu îl servește pe pat de sparanghel la felul intermediar și se completează de minune cu ruloul de pui în jambon afumat și mușchiul de porc la cuptor care va încheia cu succes ospățul culinar.
Meniu 2
Iubitori ai preparatelor fine? Rața la cuptor este cu siguranță alegerea potrivită, mai ales când vine însoțită de ruccola și un dressing excepțional de zmeură. Iar dacă nu v-am convins, șalăul la cuptor o va face cu siguranță.
Meniu 3
Această variantă vă propune o simfonie de culori în farfuriile invitaților, ce vor fi cu adevărat impresionanți de eleganța mușchiului de vită Sous Vide pe pat de sparanghel, servit imediat după aromatul butterfish la cuptor.
Meniu Tradițional
Pentru cei care iubesc preparatele tradiționale, vă propunem o variantă de meniu născută din cele mai vechi obiceiuri culinare ce integrează cu succes nelipsitele sărmăluțe cu mămăliguță și o inedită saramură din piept de pui cu ciuperci și ardei gras.
Cere oferta

*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de informare
Trimite
Te rugăm să completezi toate câmpurile!
Mesajul dumneavoastră a fost trimis.
Vă mulțumim!
Mesaj nou